Wonnink Zonwering


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijs Zonwering 2021? | Ontvang Gratis Offertes | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Siliciumweg 34
3812SX Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Binnen- en buitenzonwering
Raamdecoratie
Terrasoverkapping
Rolluiken

http://www.wonnink.nl

[email protected]
Gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor
buiten- en binnenzonwering.

Wat wij doen:
Al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in Amersfoort. Wij bieden maatwerk voor alle typen zonwering, maar ook voor rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Bovendien leveren we verschillende besturingssystemen voor onze producten. Van zon- en windsensoren tot alarmsystemen, maar ook het volledig bedienen van de zonwering in uw huis via uw smartphone of tablet met het Home Motion systeem.

Met ons team van 35 medewerkers bedienen wij vanuit Amersfoort landelijk onze klanten waaronder verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen, overheden en ook vele particulieren. Voor vrijblijvend advies bent u altijd van harte welkom bij onze adviseurs, die oog hebben voor de functionaliteit van het product in combinatie met uw wensen en uw stijl. Wij nemen de tijd die nodig is om een zo goed mogelijk advies te geven. Onze mensen worden continu getraind zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beste vakspecialisten. Samen komen we er altijd uit.

Volgens de juryvoorzitter is Wonnink Zonwering uit Amersfoort een bedrijf waar de organisatie tot in de puntjes geregeld is. “Qua professionalisering is het bedrijf vele stappen verder dan de andere twee finalisten”, aldus de juryvoorzitter, die daarbij ook refereerde aan 2003 toen Wonnink Zonwering ook al eens de Zonvakker van het Jaar won.

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Romazo en zijn partner van de VMRG. Door samenwerking met de marktleiders op ons vakgebied blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wonnink Zonwering staat in de markt bekend als projectleverancier. Wij werken veel samen met gebouwbeheerders, architecten en aannemers. We bieden een breed assortiment aan zonwering en oplossingen voor daglichtregeling. Zowel qua esthetiek als qua techniek leveren we een breed spectrum aan producten.

Onze organisatie is specifiek ingericht op het uitvoeren van grote projecten door heel Nederland. Wij leveren en monteren zonwering- en daglichtregeling voor utiliteit-, renovatie- en woningbouwprojecten. We zijn als Sterlid aangesloten bij de brancheorganisatie Romazo en zijn partner van de VMRG. Wonnink Zonwering is VCA-gecertificeerd.

Onze projectleveranciers hebben kennis van en ervaring met het toepassen van installaties bij de meest uiteenlopende gebouwen. Ze kunnen u daarom optimaal adviseren over zonwering en daglichtregeling. Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 17:00
Dinsdag : 10:00 - 17:00
Woensdag : 10:00 - 17:00
Donderdag : 10:00 - 17:00
Vrijdag : 10:00 - 17:00
Zaterdag : 10:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Bezorgservice, Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Plaatsen, Reparatie, Verkoop, Vervangen

Producten:
Binnenzonwering, Buitenzonwering, Ophangsysteem, Raamdecoratie

Binnenzonwering:
Gordijnen, Jaloezieën, Lamellen, Luxaflex, Rolgordijn

Buitenzonwering:
Knikarmscherm, Luifel, Markiezen, Parasols, Parasolvoet, Rolluik, Screens, Shutters, Terrasoverkapping, Uitvalscherm, Zonnescherm

Aangesloten bij / Certificering:
Romazo, VCA, Graydon, Partner van de VMRG