Selecteer provincie

Amsterdam Noord Markiezenfabriek

Details

Adres
Zamenhofstraat 116
1022AG Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Al 40 jaar ervaring in de branche
Snelle service en in
het leveren van maatwerk

http://www.markiezenfabriek-amsterdamnoord.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Markiezenfabriek Amsterdam Noord is een dynamisch bedrijf dat al ruim 20 jaar bestaat en gespecialiseerd is in alle soorten zonwering en rolluiken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Markiezenfabriek Amsterdam Noord is een klantvriendelijk zonwering- en rolluikenbedrijf dat zich toelegt op de levering en montage aan bedrijven en particulieren van alle vormen van zonwering, markiezen en rolluiken. Om zowel particulier als bedrijf nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij gezocht naar zeer betrouwbare leveranciers. Door de keuze voor deze merknamen, mede gezien onze al jarenlange zeer goede ervaring met deze leveranciers, kunnen wij garant staan voor een grote keuze in uitvoering en een jarenlang betrouwbaar functioneren van uw zonwering, markies of rolluik.

De verkoop en montage van onze producten worden door onze specialisten verzorgd. Wij adviseren u graag bij de keuze en mogelijkheden van uw zonwering en beveiliging. We komen bij u inmeten, zodat u altijd bent verzekerd van maatwerk. Markiezen worden desgewenst in eigen fabriek gefabriceerd. Alle vormen en maten zijn denkbaar. De montage en eindafstelling geschieden uitsluitend op professionele wijze, waardoor uw bestelling volledig tot zijn recht zal komen.Diensten:
Verkoop