Selecteer provincie

Ambiance Heko-Becewe

Details

Adres
Keurenplein 21
1069CD Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.heko-zonwering.nl

Wat wij doen:
De geschiedenis van Ambiance Zonwering Heko - Becewe gaat al terug tot halverwege de vorige eeuw. Want al in 1956 werd Heko opgericht door Henny Kooijman, eerst als fietshersteller en doe het zelf zaak naar een volwaardig zonweringsbedrijf in Amsterdam West. Dit niet in de laatste plaats door de inbreng van de volgende generatie,(dochters Tilly Wognum en Marga Kwakkel, zoon Ad Kooijman en schoonzonen Wim Wognum en Wim Kwakkel) die het bedrijf hebben voortgezet en verhuisd naar industriegebied Westpoort in Amsterdam Sloterdijk.

Becewe zag het levenslicht als de Houtban, opgericht door Henk Hendriks in 1961 op de Osdorperban in Amsterdam Osdorp, waar het na een uitstapje in Hengelsport uitgroeide tot één van de grootste behangspeciaalzaken van Nederland. De naam Behang Centrum West was een begrip in Amsterdam en ook op het gebied van raamdecoratie en zonwering werd er aan de weg getimmerd na de inbreng van schoonzoon Henk Kooijman, die het bedrijf verhuisde naar de huidige locatie aan het Keurenplein. Inmiddels hebben de 2 bedrijven zich verenigd in een familie holding en is Heko ingetrokken in het pand aan het Keurenplein. Hierdoor ontstond er een sterk bedrijf, dat in 2007 tot Zonvakbedrijf van het jaar werd uitgeroepen.

Inmiddels dient de derde generatie zich alweer aan in de vorm van Bobby Kwakkel(zoon van Marga en Wim Kwakkel)

De volgende stap was een kwestie van tijd, het aansluiten bij een sterke formule die landelijk opereert, de AMBIANCE ZONWERING organisatie.