Selecteer provincie

Bingham Schiedam BV


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijs Zonwering 2021? | Ontvang Gratis Offertes | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Buitenhavenweg 92
3113BE Schiedam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bingham in Schiedam bestaat reeds meer dan 130 jaar en vindt zijn oorsprong als dekkledenfabrikant. Vandaag de dag is Bingham uitgegroeid tot een toonaangevende industriële zeilmakerij met een breed leveringspakket op het gebied van handels- en zeilmakerijartikelen. De productrange van Bingham is onder te verdelen in 6 groepen:

- Afdekmaterialen
- Vlaggen en Buitenreclame
- Zeilmakerij op maat
- Overkappingen
- Touw
- Hijs- en Bevestigingsmaterialen


Op de zeilmakerijvloer in Schiedam worden diverse doeksoorten verwerkt en geconfectioneerd. Bingham beschikt over moderne productiemiddelen waardoor elke maat en gewenste afwerking kan worden geleverd. Hiermee bedienen wij diverse branches waaronder de scheepvaart, grond-, weg-, en waterbouw en de reclamebranche.

Waarom kiest u voor Bingham?

Flexibiliteit
In Schiedam beschikt Bingham over haar eigen productie-eenheid. Hierdoor kan er indien gewenst snel geleverd worden. Zowel kleine als grote opdrachten worden hier met zorg behandeld.

Kwaliteit
Bingham beschikt over alle benodigde knowhow, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat de producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Onze vakmensen adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Geen problemen maar uitdagingen
De mensen bij Bingham zijn er van huis uit aan gewend te reageren op vragen van klanten. Niks is te gek. Reageren op signalen uit de markt en er een passend antwoord op vinden, daar houden we veel tevreden relaties aan over. Bel gratis 0800-bingham en maak van uw probleem onze uitdaging!

Volg ons ook op facebook.com/Bingham.Schiedam.BV en linkedin.com/company/bingham-schiedamOpeningstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 Openingstijden kantoor
Dinsdag : 08:00 - 17:00 Expeditie: ma t/m vr 7.30 - 16.30 uur
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenProducten:
Aanhangerzeil, Accessoires, Afdekzeil, Beschermhoezen, Bootkap, Bootzeil, Dekkleed, Dekzeil, Hoezen, Marktzeil, Overkapping, Schuifzeil, Spandoek, Trailerzeil, Vrachtwagenzeil, Winterkleed, Zeilen, Zonwering, afdekmaterialen, city- en eventdressing, hijs- en bevestigingsmateriaal, industriële zeilmakerij, overkappingen, specials, touw, vlaggen en buitenreclame, webshop, zeilmakerij producten

Diensten:
Advies, Maatwerk, Onderhoud, Productie

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Chip, Pin, iDeal, Vooruit betalen