Hubo Amersfoort


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijs Zonwering 2021? | Ontvang Gratis Offertes | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Everard Meysterweg 52
3817HE Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Markiezen, screens, serre, zonwering

http://www.hubo-amersfoort.nl

Wat wij doen:
Service, vakkennis en vakmanschap zijn dé pijlers van elke Hubo. Bij Hubo is alles voor elke doe-het-zelfklus te verkrijgen en lukt het u niet om de klus zelf voor elkaar te krijgen, dan heeft Hubo hiervoor de oplossing binnen handbereik. Want Hubo is al jaren dé specialist in doe-het-zelf.

Vertrouwd
Al vele jaren heeft Hubo ervaring in doe-het-zelf. Wat ooit in 1933 begon als Houthandel Utrecht en bekend werd met Hubo maak-het-zelfprodukten, is uitgegroeid tot de huidige Hubo organisatie waarbij meer dan 200 leden zijn aangesloten. Vanaf 1996 hanteert Hubo het huidige beeldmerk. Het logo staat symbool voor de klassieke emaille reclameborden van de jaren zestig en is vormgegeven met een kleurstelling en lettertype dat letterlijk bol staat van energie. Met kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap heeft Hubo als specialist u daarom ook in de toekomst enorm veel te bieden. Hubo, de eerste de beste.

Zelfstandig
Voor alles wat met doe-het-zelf en klussen te maken heeft kunt u terecht bij één van de 200 vestigingen in Nederland. Hubo is een organisatie van zelfstandige ondernemers die door samenwerking professionele merkartikelen en kwaliteitsprodukten verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Iedere ondernemer heeft de mogelijkheid zijn kwaliteiten te ontplooien en zijn deskundigheid en specialisme aan te bieden aan de consument.

Deskundig advies
Omdat het bij doe-het-zelven niet alleen draait om goed gereedschap
Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 20:00
Zaterdag : 09:00 - 17:00
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, Plaatsen

Producten:
Binnenzonwering, Buitenzonwering