Runhaar Ambiance Zonweringen en Zonwering 038-4216332: buiten & binnen - prijzen screens & raamfolie & rolluik, prijs handmatig of elektrische bediening.

Details

Adres
Branderweg 1
8042PD Zwolle
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wilt u de exacte kosten voor uw zonwering weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Binnen- en buitenzonwering
Rolluiken

Wat wij doen:
De rode Markiezen van Hotel Wientjes, de reclame-luifels van Amstel en Heineken, de zonwering van het huis van Prinses Christina ....de referentielijst van de firma Runhaar, specialist in binnen- en buitenzonweringen en rolluiken, is lang en indrukwekkend.

Opgericht in 1934 heeft het bedrijf een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in haar specialiteit zonwering, rolluiken, raamdecoraties en alle soorten verduisteringen. Ook kunt u bij Runhaar terecht voor een onderhoudsabonnement. Runhaar biedt u een totaal assortiment en het inzicht en de kennis om datgene te adviseren wat het beste bij uw wensen en interieur past.

Uiteraard mag u bij de montage van uw bestelling ook het nodige van een bedrijf van dit kaliber verwachten. Onze volledig ingerichte montage bussen zijn dagelijks op pad in het hele land en worden bemand door volledig gediplomeerd personeel, dat ook op het gebied van elektra goed onderlegd is. Deze teams dragen ook zorg voor het verhelpen van mogelijk optredende storingen, wat normaliter binnen 24 uur gedaan wordt.
Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van speciale constructies, kan niet zult u niet snel van ons te horen krijgen.

In ons bedrijfspand bevindt zich een volledig ingerichte showroom. Onze zonweringspecialisten staan hier klaar om u een grote diversiteit aan mogelijkheden op zonweringsgebied te demonstreren en u zo vakkundig te begeleiden naar de juiste keuze voor uw situatie.

Runhaar heeft een zeer brede collectie rolgordijnen
Uw rolgordijn wordt op elke gewenste maat gemaakt.
Jaloezieen stonden vroeger voor functionele raambekleding
Met de uitgebreide Runhaar collectie, met een bijzonder grote keus in kleuren en dessins, is dat echter voorgoed voorbij.
De Plisse collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen met een prachtige zacht, licht effect dat een rustige toonzetting in uw interieur teweegbrengt
Een verduisteringsrolgordijn is een praktische oplossing om lichtval snel, doelmatig en volledig buiten te sluiten.
Soft Shades is een verzamelnaam voor een collectie vouwgordijnen, die luxe en een verfijnde uitstraling aan het interieur kunnen toevoegen.
Wood Weave blinds is de verzamelnaam voor houten optrekgordijnen.Producten:
Binnenzonwering, Buitenzonwering

Binnenzonwering:
Jaloezieën, Luxaflex

Buitenzonwering:
Knikarmscherm, Markiezen, Parasols, Rolluik, Screens, Shutters