BEKU Krommenie 075-6214432: buiten & binnen - prijzen screens & raamfolie & rolluik, prijs handmatig of elektrische bediening.

Details

Adres
Heiligeweg 75
1561DG Krommenie
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wilt u de exacte kosten voor uw zonwering weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
BEKU in Krommenie!

Een wisselvallig voorjaar laten we achter ons en hopen dat een minder mooi voorjaar, dan nu ook eens een extra mooie zomer betekent… Ons assortiment is al geruime tijd ‘zomer-proof’; van onkruidbestrijding, tot insectenhorren en van buitenzonwering tot aan het meest uitgebreide assortiment (professionele) buitenverven. Ook in de naderende vakantie staan we met voldoende mensen voor u klaar!

Ons ‘code-woord’ is SERVICE!

Klanten die eerder bij ons zijn geweest, weten dat service bij ons bijna geen grenzen kent. Of dit nu gaat om de hulp die wij altijd bieden bij iedere aankoop, de mogelijkheden om producten snel te kunnen leveren -ook als deze niet in voorraad zijn-, of omdat wij het gewoon logisch vinden dat bezorgen niets hoeft te kosten… Service zoals wij dit zien, is gewoon de normaalste zaak van de wereld!

Een paar voorbeelden:
• Wij verkopen ijzerwaren nog los. U kunt dus ook twee schroefjes bij ons kopen.
• In onze houtzagerij zagen wij al het hout dat wij leveren exact op maat. Daarnaast kunt u bij ons bijna alle plaatmaterialen ook nog per stukje kopen. Geen hele platen dus...
• Werkelijk alle kleuren mengen wij direct voor u in bijzonder veel kwaliteiten verf. Bij ons vindt u ook professionele verven van Sigma, Sikkens en Boonstoppel.
• Sleutels bij laten maken? Onze sleutelservice = klaar terwijl u wacht!
• We bezorgen iedere dag en altijd GRATIS. (Uiteraard wel binnen een redelijke straal om onze winkel)
• U kunt gebruik maken van onze slijpservice. Wij slijpen o.a. koksmessen, snoei- en heggescharen, grasmaaiermessen, beitels.

Binnenzonwering
Onze afdeling is op een bijzondere manier opgebouwd… Op een 8 meter lange presentatiewand tonen wij bijna alle voorkomende producten. De wand bestaat uit allemaal kozijnen van verschillende afmetingen. U kunt alles ‘live’ proberen…

Onze verschillende opties...

Ook de verschillende opties komen ruimschoots aan bod; wilt u een Duette die van boven naar beneden, maar ook van onder naar boven sluit, dan laten we deze graag even aan u zien. Zo ook een vouwgordijn met baleinen aan de voor- of achterzijde en diverse manieren van het creatief en stijlvol afwerken van uw rolgordijnen; kortom, u kunt het allemaal rustig komen bekijken.

Overzichtelijke 'stalenmappen'...

Heeft u uw product en uitvoering gevonden, dan tonen we u graag alle leverbare kleuren. Door middel van overzichtelijke mappen, bieden we u in één oogopslag het complete assortiment.Openingstijden:
Maandag : 10:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 21:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 17:00
Zondag : geslotenProductgroepen:
Behang, Bouwmaterialen, Deuren, Elektra, Gereedschap, Hout, IJzerwaren, Kasten, Plaatmateriaal, Sanitair, Verlichting, Zonwering

Producten:
Hor, Laminaat, Rolgordijn, Scharnieren, Schroeven

Merken:
Axa, Bahco, Bosch, Flexa, Gardena, Histor, Nemef, Quick Step, Stanley

Diensten:
Advies