Selecteer provincie

Meubelstoffering en Woninginrichting J F vd Wiel 050-3120839: buiten & binnen - prijzen screens & raamfolie & rolluik, prijs handmatig of elektrische bediening.

Details

Adres
Verlengde Hereweg 83
9721AH Groningen
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wilt u de exacte kosten voor uw zonwering weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Stofferen van moderne & antieke meubelen
Tevens complete woninginrichting

http://www.jfvanderwiel.nl

Wat wij doen:
Stoffeerbedrijf Van der Wiel heeft zich 20 jaar geleden gevestigd in Groningen en is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van woninginrichting, meubelstoffering en projectinrichting.
Al 20 jaar geven wij deskundig advies en bieden u keuze uit een ruim assortiment uit de collecties van topmerken zoals Bonaparte, Desso, Artifort, JAB, Romo en De Ploeg.

Bij ons kunt u terecht voor het stofferen van een stoel, laminaat laten leggen, trap bekleden, tapijt laten leggen tot complete stoffering van uw gehele interieur of project met vloerbedekking of een PVC vloer. Met uw wensen en ideeën als uitgangspunt, leveren wij kwaliteit op maat.

Woningstoffering

J.F. van der Wiel is een stoffeerbedrijf met jaren ervaring in het stofferen van woningen. Wij leveren een breed scala aan materialen, zoals tapijt, laminaat, linoleum, PVC vloeren, gordijnen etc.Wij geven u deskundig advies over de verschillende mogelijkheden van de diverse materialen en de grote variatie in kleur en design. Naast een professioneel advies is de deskundige verwerking van het materiaal belangrijk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevens voor het stofferen van trappen met een traploper of vaste bekleding, het hangen van gordijnen en zonwering en het maken van karpetten kunnen wij u van dienst zijn. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te overleggen. U kunt contact opnemen via mail of telefonisch een afspraak maken.

Projectstoffering

Vakmanschap in projectstofferen!

Met Groningen als basis, is Van der Wiel projectstoffering in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een stoffeerbedrijf met landelijke dekking.
Deze groei is mogelijk vanwege onze vakmanschap, flexibiliteit en creativiteit. Wij leveren kwaliteit op maat en staan bij onze opdrachtgevers bekend als een gemotiveerd bedrijf dat netjes, op tijd en volgens afspraak werkt.

Wij verzorgen alle aspecten van het stofferen, zoals ondervloeren, harde vloerbedekking en zachte vloerbedekking, gordijnen, binnen - en buiten zonwering etc.
Wij leveren voor zowel kleine -als grote projecten. U kunt hierbij denken aan meubilair en woningen, maar ook aan scholen, kantoren, winkels en openbare gebouwen.

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Daarnaast kunt u rekenen op deskundige materiaal- en onderhouds-adviezen, een korte lever termijn, een betrouwbare service en werk van uitstekende kwaliteit.
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, Bekleden, Herstofferen, Onderhoud, Projectstoffering, Stofferen, Woninginrichting

Stofferen van:
Banken, Kussens, Meubelen

Stijlen:
Design, Effen, Klassiek, Modern, Motief, Trendy

Materialen:
Katoen, Linnen

Producten:
Gordijnen, Meubelstoffen, Traplopers, Vloerbedekking, Zonwering

Aangesloten bij / Certificering:
CBW erkend