Arts Zonwering


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijs Zonwering 2021? | Ontvang Gratis Offertes | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Abersland 3305
6605PM Wijchen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


024-6414216

fax : 084-8395377

Wat wij doen:
Wij zijn een flexibel bedrijf, hebben al meer dan 28 jaar ervaring in alle soorten glasfolie. En sinds 2 jaar is er ook een isolerende glasfolie op de markt waarmee u een besparing kunt verwachten van zo'n 35 procent op uw stookkosten. Daarnaast leveren en monteren wij ook diversen zonweringsystemen en rolluiken. Wij leveren producten van een hoog kwaliteit en geven dan ook 5 jaar garantie op al onze zonweringsystemen, rolluiken en glasfolie. Natuurlijk hebben wij nog veel meer te bieden. Daarvoor vindt u onder de "contact-link" een invullijst voor het opvragen van informatie, het opvragen van een prijsindicatie, of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan huis.

Reparatie
Wij verzorgen ook de reparatie van uw zonneschermen en rolluiken.

Algemeen
Voor de buiten zonwering heeft u een ruime keuze uit de doeken van diversen fabrikanten waaronder Swela. Deze zijn gemaakt van een duurzame, zware kwaliteit, zijn UV en vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en luchtdoorlatend. De aluminium frames van de zonneschermen zijn technisch zilver maar ook tegen meerprijs in ieder gewenste RAL kleur leverbaar.

Alle binnen en buiten zonweringen en rolluiken worden standaard met de hand bediend. Wilt u echt het toppunt van comfort, dan kunt u ook kiezen voor een elektrische bediening eventueel ook met afstandsbediening.

Glasfolie
Met glasfolie, willen wij u een oplossing bieden. Of het nu gaat om zon, warmte, inkijk of UV te weren, licht te filteren, warmte isolatie, of glas tegen inbraak te beveiligen, met glasfolie kunnen wij veel van uw glasproblemen oplossen.

Tot slot
Na de aanschaf van een van onze producten is het de bedoeling dat u er veel plezier aan zult beleven. Als u wilt investeren in een betrouwbaar systeem, denk dan wel voor u tot aankoop overgaat, aan het gezegde: 'Goedkoop is duurkoop' en besef dat service en garantie wel degelijk belangrijk zijn

Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Plaatsen, Reparatie, Verkoop, Vervangen, glasfilm, plisséhorren, rolluiken, zonwering

Producten:
Binnenzonwering, Buitenzonwering

Binnenzonwering:
Jaloezieën, Rolgordijn

Buitenzonwering:
Knikarmscherm, Markiezen, Rolluik, Screens, Uitvalscherm, Zonnescherm

Aangesloten bij / Certificering:
VCA Gecertificeerd