Selecteer provincie

Arts-Hock Ambiance Zonwering


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijs Zonwering 2021? | Ontvang Gratis Offertes | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
van Rosenburgweg 106
6537TM Nijmegen
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Specialist in zonwering voor particulieren en projecten
Kiezen voor Ambiance Zonwering Uyen in Sambeek is kiezen voor sfeer en professionele zonwering. Met een grote keuze aan binnenzonwering, buitenzonwering, markiezen, rolluiken, serres, terrasoverkappingen en kunststof kozijnen is Ambiance Zonwering Uyen bij uitstek de specialist om uw woning of bedrijf te voorzien van een praktische én sfeervolle oplossing.


Ervaren zonweringspecialist
Ambiance Zonwering Uyen heeft meer dan dertig jaar ervaring in zonwering en kozijnen. Onze adviseurs geven u dan ook vrijblijvend een passend advies, afgestemd op uw persoonlijke wensen en specifieke situatie. Functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling komen samen in een kwalitatieve oplossing.


Showrooms
In één van onze inspirerende showrooms aan de Grotestraat in Sambeek of de Van Rosenburgweg in Nijmegen kunt u onze producten op ware grootte ervaren. Eén van onze adviseurs inventariseert uw wensen en toont u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onze producten en bijbehoorende besturingsoplossingen. U kunt ook contact opnemen voor een advies aan huis, wij komen dan langs wanneer het u uitkomt. Op basis van de specifieke situatie kunnen krijgt u van ons een maatwerk advies en door middel van diverse kleurstalen kunt u zien welke combinaties passen bij uw woning.

Servicegebied Ambiance Zonwering Uyen
Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Uyen is niet alleen actief in Sambeek, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Bergen, Boxmeer, Bronckhorst, Cuijk, Gennep, Sint Anthonis.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00 's avonds op afspraak
Zaterdag : 09:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Plaatsen, Reparatie, Verkoop, Vervangen

Producten:
Binnenzonwering, Buitenzonwering, Ophangsysteem, Terrasverwarming, Kozijnen, Terrasoverkappingen, Rolluiken, Horren, Balkon- en serrebeglazing, Doekcollectie, Besturingen, Kozijnen, Verlichting

Binnenzonwering:
Jaloezieën, Rolgordijn, Vouwgordijnen, Shutters, Plisségordijnen, Lamelgordijnen, Dakraamproducten, Paneelgordijn

Buitenzonwering:
Knikarmscherm, Luifel, Markiezen, Parasols, Parasolvoet, Rolluik, Screens, Terrasoverkapping, Uitvalscherm, Zonnescherm, Serrezonwering, Textieldaken, Zonnezeilen, Zijschermen