Selecteer provincie

Zonwering Hollandscheveld

Soms is het nodig bescherming voor de felle zonnestralen te hebben. De keuze is groot o.a. een parasol, binnen- of buiten jaloezieën, paneelgordijnen, pergola, terrasoverkapping, rolluiken, screens, markiezen. In showrooms zijn diverse voorbeelden te zien. Afhankelijk van de situatie en met informatie van een erkend bedrijf kunt u de juiste keuze maken. De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren; het wordt u snel duidelijk als u contact opneemt met een erkend bedrijf.

Parasol Hollandscheveld

Wordt de zon hinderlijk dan is een parasol een prima oplossing. De parasol kunt u zetten waar u wilt. De kosten zijn afhankelijk van de voet, en de grootte en kwaliteit van de stof. Een waterafstotende laag is soms op het doek aangebracht. Wit u een grote parasol dan is een vierkant model aan te raden. Deze staan ook vaak op terrassen bij horecabedrijven.

Jaloezieën Hollandscheveld

Jaloezieën kunnen zowel binnen als buiten bevestigd worden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende breedten en kleuren. De lichtinval kan ook gedeeltelijk geremd worden. De buiten jaloezieën is gemaakt in een rolluikkast.

Screens Hollandscheveld

Screens zijn vlakhangende schermen om ramen en deuren te beschermen tegen de zon. Deze zijn te verkrijgen in een standaard en windvaste uitvoering. Honderden kleurmogelijkheden! Het is aan te bevelen de kleurstalen in een speciaal zaak te bekijken.

Rolluiken Hollandscheveld

Rolluiken zijn zonwerend, maar ook een beveiliging tegen inbraak. Rolluiken houden de ruimte zeer koel en verduisteren de kamer. De ophangkast is in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar.

Terrasoverkapping Hollandscheveld

Een terrasoverkapping vergroot uw kamer. Het is mogelijk om langer buiten te eten, te lezen of een spelletje te doen. Zowel tegen de zon als de regen bent u beschermd. Er is een ruime keuze van de overkapping. De kosten hangen af van het materiaal hout of kunststof en de grootte van de overkapping. Vanaf € 1000,00 is een overkapping mogelijk


zonwering specialisten in de buurt van "Hollandscheveld"

Bent of kent u een zonwering specialist in Hollandscheveld? Meld een bedrijf gratis aan